Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar op uw mobiel internet

Bliep komt met zeer goedkoop mobiel internet

16 juni 2012 in Algemeen.

Iedereen zal ongetwijfeld reeds op één of andere manier kennis hebben gemaakt met de nieuwe mobiele provider Bliep. Bliep verscheen op de markt met slechts één doel, mobiel internet voor iedereen goedkoper maken en dat lijkt ze nog aardig te lukken ook.

Nadat eerder reeds op tal van verschillende (best originele) manieren Bliep aan het grote publiek werd voorgesteld verschenen inmiddels ook de eerste prijzen van de mobiele provider. Vooral de lage kostprijs voor mobiel internet is opmerkelijk. Gebruikers die er voor kiezen om een pakket met mobiel internet bij Bliep af te sluiten moeten er zich wel bewust van zijn dat ze over geen speciale mogelijkheden beschikken in het buitenland.

Bliep heeft er voor gekozen om uitsluitend te werken met zogenaamde prepaid-simkaarten. De prepaid-simkaarten zijn online te koop voor de startprijs van 1 euro. Met een prepaid-simkaart van 1 euro beschikt u over 1 euro beltegoed, maar kunt u meteen ook gratis opgebeld of gesmst worden. Wat mobiel internet betreft dient u rekening te houden met een kostprijs van 0,50 euro per dag. Hiervoor ontvangt u onbeperkt mobiel internet alsook een onbeperkt aantal sms’en en ping. Klanten van Bliep moeten er alleen rekening mee houden dat ze te maken krijgen met een eerder beperkte snelheid van 384 kbps download en 64 kbps upload.

Wanneer u geen genoegen kunt nemen met bovenstaande snelheden is het mogelijk om uw pakket te upgraden naar een snelheid van respectievelijk 3,6 Mbps/1 Mbps, alleen zal dat de kostprijs van uw pakket per dag verdubbelen. Voor dit pakket betaalt u dus met andere woorden 1 euro per dag. Wanneer u er voor kiest om dit pakket af te sluiten dient u tot slot eveneens rekening te houden met een datalimiet van 2GB. Deze datalimiet bestaat niet bij het gewone pakket van 0,50 euro per dag.

Nog geen reacties