Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar op uw mobiel internet

Algemene informatie over mobiel internet

Met mobiel internetten kunt u altijd en overal online zijn. Zowel met uw mobiele telefoon, laptop of ipad. Het betekent dat u overal draadloos kan internetten als u maar een modem heeft. Een mobieltje kan ook dienen als modem. Er zijn vele soorten mogelijkheden draadloos internet af te sluiten. Bijvoorbeeld met een abonnement bij vrijwel iedere telecom provider, maar er zijn ook mogelijkheden met prepaid en sim only. Afhankelijk van uw keuze heeft u vaste kosten of variabele kosten. Daarnaast is het ook mogelijk om alleen te betalen voor de dagen dat je mobiel internet gebruikt.

De vormen die we kort gezegd kunnen onderscheiden zijn:
- Mobiel internet met vaste kosten
- Mobiel internet met maximale snelheid
- ‘No use no pay’ mobiel internet
- Prepaid

Daarnaast is het verstandig op te letten wat de snelheden zijn van het internet, of het mogelijk is om in het buitenland te internetten, wat voor hardware u heeft en welke modem u wilt hebben.

Mobiel internet met vaste kosten
Met mobiel internet met vaste kosten betaalt u per maand één vast bedrag. Als u wilt weten of deze vorm van mobiel internet bij u past, kijk dan voor meer informatie op de vormen van mobiel internet pagina.

Mobiel internet met maximale snelheid
Met sommige abonnementen kan na overschreiding van het datalimiet de snelheid van het internet achteruit gaan. Bij een maximaal snelheid abonnement gebeurt dit niet. Als u wilt weten of deze vorm van mobiel internet bij u past, kijk dan voor meer informatie op de vormen van mobiel internet pagina.

‘No use no pay’ mobiel internet
Gebruikt u geen internet, dan betaalt u ook niet voor het internet is de gedachte achter het ‘no use no pay’ mobiel internet. Als u wilt weten of deze vorm van mobiel internet bij u past, kijk dan voor meer informatie op de vormen van mobiel internet pagina.

Prepaid
Met prepaid mobiel internet koopt u voor een bepaald bedrag internet. Als u wilt weten of deze vorm van mobiel internet bij u past, kijk dan voor meer informatie op de vormen van mobiel internet pagina.

Mobiel internet in het buitenland

Met sommige abonnementen is het wel mogelijk in het buitenland te internetten, met andere weer niet. Als u deze mogelijkheden wil bekijken, kijk dan voor meer informatie op de mobiel internet in het buitenland pagina.

Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar tot 30% op uw huidige mobiele internet abonnement