Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar op uw mobiel internet

Mobiel internet via Tele2

Tele2 staat al enige tijd bekend om haar scherpe prijzen voor mobiel internet, telefonie en het versturen van sms'jes. Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een van de aantrekkelijk sim only abonnementen, of abonnementen met toestel van deze telecomaanbieder. Voor iets meer dan twee tientjes per maand geniet je van de mogelijkheid tot onbeperkt bellen en sms'en, gecombineerd met 1.000 MB aan mobiel internet. Wanneer onbeperkt bellen niet nodig is, heb je voor iets minder eveneens een pakket met 1.000 MB mobiel internet van Tele2. Kortom, voor ieder wat wils en eenvoudig aan te passen aan je huidige verbruik!

Tele2

Het fijne aan het mobiel internet van Tele2 is de flexibiliteit in het samenstellen van je pakket. Je kunt kiezen voor veel belminuten met weinig megabytes mobiel internet, maar ook voor het tegenovergestelde als je meer gebruik maakt van bijvoorbeeld WhatsApp dan de belfunctie op je telefoon. Wanneer je vervolgens door je bundel heen bent in een maand, koop je eenvoudig een extra bundel voor eveneens een scherpe prijs. Zo zijn de torenhoge telefoonrekeningen, doordat je meer mobiel internet verbruikt hebt dan je abonnement toeliet, volledig verleden tijd!

Naast de abonnementen met toestel en de sim only abonnementen van Tele2, biedt de telecomprovider ook prepaid simkaarten aan. Met deze simkaarten is het mogelijk om met je beltegoed bundels voor mobiel internet te activeren voor bijvoorbeeld een dag of een maand. Zo zit je nooit vast aan een abonnement, maar geniet je wel van het comfort dat mobiel internet van Tele2 je te bieden heeft. Let wel, uiteindelijk is de aanschaf van een sim only abonnement vaak goedkoper, dan het gebruik van dergelijke bundels met een prepaid simkaart.

Lees meer
Databundel

MB

Downloadsnelheid

0 Mbit/s

Max prijs p/m

0

Helaas, er zijn geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen. Pas je selectie aan of ga naar de vorige pagina.

Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar tot 30% op uw huidige mobiele internet abonnement