Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar op uw mobiel internet

Mobiel internet via Simpel

De naam van deze telecomprovider doet de opzet al enigszins verklappen; Simpel houdt van simpel, geen poespas bij het afsluiten van abonnementen. Simpel biedt mobiel internet enkel aan als onderdeel van een sim only abonnement, zonder hierbij een toestel aan te moeten schaffen. Dit brengt het voordeel met zich mee, dat je over het algemeen een stuk goedkoper uit bent en enkel betaalt voor diensten, die je ook daadwerkelijk gebruikt. Daarnaast maakt het de service van Simpel een stuk eenvoudiger, zonder de abonnementen met telefoon en prepaid simkaarten.

Simpel

De sim only abonnementen met mobiel internet van Simpel kun je volledig naar eigen wensen samenstellen. Je kiest het aantal belminuten en sms'jes, die je denkt te gebruiken, gevolgd door het aantal megabytes wat je per maand nodig hebt. Wanneer je zelden belt, kun je kiezen voor meer mobiel internet van Simpel, terwijl je andersom ook kunt besluiten om meer belminuten te nemen met iets minder internet. Deze flexibiliteit maakt het mobiel internet bij Simpel zeer aantrekkelijk, zeker wanneer je weinig of gemiddeld gebruik maakt van mobiel internet.

In principe ben je niet verplicht om bij een sim only abonnement van Simpel ook mobiel internet af te nemen, er bestaat een pakket zonder megabytes. Dit loopt op tot respectievelijk 150 MB, 500 MB, 1.000 MB en 1.500 MB. Hoewel dit laatste pakket niet heel groot is voor iemand die veel gebruik maakt van mobiel internet, is de prijs ervoor wel zeer aantrekkelijk. Voor €13,- heb je de mogelijkheid om onbeperkt te sms'en en voor 1.500 MB aan mobiel internet van Simpel te gebruiken.

Lees meer
Databundel

MB

Downloadsnelheid

0 Mbit/s

Max prijs p/m

0

Helaas, er zijn geen aanbiedingen die aan je criteria voldoen. Pas je selectie aan of ga naar de vorige pagina.

Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar tot 30% op uw huidige mobiele internet abonnement