Mobielinternet.nl - Vergelijk & bespaar op uw mobiel internet

Alles over onbeperkt internet op je mobiel

9 februari 2012 in Algemeen en Interessant en Mobiel internet.

Tegenwoordig  beschikt iedereen wel over een mobiele telefoon. Waar we deze vroeger gewoon gebruikten om mee te bellen is het zo dat de meesten er tegenwoordig voor kiezen om hun mobiel eveneens te voorzien van mobiel internet. Gebruikmaken van mobiel internet geeft ons immers de mogelijkheid om eender waar we zijn gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die het wereldwijde web ons te bieden heeft. Internet op je mobiel is dus zeker interessant, maar niet wanneer u om de haverklap tegen limieten aanbotst. Dit is meteen ook de reden waarom enkele telefonie providers er voor hebben gekozen om onbeperkt internet op je mobiel aan te bieden. Hoewel, onbeperkt? Veelal zijn er wel degelijk beperkingen verbonden aan uw abonnement.

Wat is onbeperkt mobiel internet?

Wanneer we naar het aanbod op vlak van mobiel internet zien we eigenlijk dat er twee verschillende soorten mobiel internet bestaan. Enerzijds is er het gewone mobiel internet waarbij u slechts voor een beperkte tijd kunt internetten en anderzijds is er het mobiel internet dat gebruik maakt van limieten op dataverkeer. Vooral deze laatste wordt vaak geassocieerd met onbeperkt mobiel internet zonder het eigenlijk ook echt te zijn. Het is namelijk zo dat u dan wel niet over een beperking in tijd mag beschikken, maar veelal wordt wel het dataverkeer beperkt. Dit zorgt er voor dat u aan het einde van de rit toch gewoon extra kunt moeten betalen of dat uw internetverbinding wordt “gecapped”. Wat er precies gebeurt bij het overschrijden van uw limieten is afhankelijk van uw abonnement, maar zo onbeperkt is onbeperkt mobiel internet dus toch niet.

Onbeperkt internet op je mobiel vergelijken

Wanneer u na het lezen van bovenstaande toch nog steeds geïnteresseerd bent in het afsluiten van een pakket met mobiel internet raden we u in ieder geval aan om de verschillende prijzen van deze pakketten met elkaar te vergelijken. Vergelijk ook niet alleen de prijs, maar ook de inhoud van de pakketten. Zoals gezegd is onbeperkt internet voor je mobiel veelal niet helemaal onbeperkt en dan is het interessant om te weten met welke limieten u rekening moet houden. Onbeperkt internet op je mobiel vergelijken is in ieder geval zeer eenvoudig mogelijk door gebruik te maken van één van de vele online vergelijkingssites. Dergelijke websites kunnen u immers een perfecte kijk geven op uw potentieel onbeperkt mobiel internet pakket.

Vergelijk hier onbeperkt mobiel internet op telefoons of vergelijk hier onbeperkt mobiel internet voor laptops.
 

Nog geen reacties